Quotes

1. Once a bartender, always a bartender..
2. Δεν υπάρχουν κακά αποστάγματα..
3. Φτιάξε μου ένα κλασικό κοκτέιλ, για να σου πω πόσο καλός "mixologist" είσαι..

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Estillo Moderno

Ποτήρι: Double Cocktail Glass
Διαδικασία:Αναδέψτε και σουρώστε σε παγομένο ποτήρι.

6 cl Parton Anejo Tequila
1 cl Σιρόπι Αγαύης
2 Dashes Peychaud bitters
Topped up με Αφρό Αγαύης - Λάιμ

Γαρνιτούρα: Σπιραλ Φλούδα Λάιμ

Συνταγή για τον Αφρός Αγαύης – Λάιμ

Δοχείο: Κάνιστρο Σαντηγής

120 μλ Σιρόπι Αγαύης
90 μλ Φρέσκος Χυμός Λαϊμ
100 μλ Ζεστό Νερό
2 Ζελατίνες
2 κάψουλες N2O

Διαλύστε καλά τη ζελατίνη στο νερό, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψετε. Αδειάστε τα συστατικά στο κάνιστρο και αφήστε το μίγμα να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέστε τη 1 κάψουλα του N2O και ανακινήστε το δοχείο καλά και προσθέστε τη 2η κάψουλα και ανακινήστε.