Ποτήρι: Double Cocktail Glass
Διαδικασία:Αναδέψτε και σουρώστε σε παγομένο ποτήρι.
6 cl Parton Anejo Tequila
1 cl Σιρόπι Αγαύης
2 Dashes Peychaud bitters
Topped up με Αφρό Αγαύης - Λάιμ
Γαρνιτούρα: Σπιραλ Φλούδα Λάιμ
Συνταγή για τον Αφρός Αγαύης – Λάιμ
Δοχείο: Κάνιστρο Σαντηγής
120 μλ Σιρόπι Αγαύης
90 μλ Φρέσκος Χυμός Λαϊμ
100 μλ Ζεστό Νερό
2 Ζελατίνες
2 κάψουλες N2O
Διαλύστε καλά τη ζελατίνη στο νερό, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψετε. Αδειάστε τα συστατικά στο κάνιστρο και αφήστε το μίγμα να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέστε τη 1 κάψουλα του N2O και ανακινήστε το δοχείο καλά και προσθέστε τη 2η κάψουλα και ανακινήστε.